Gastenboek

Laat een bericht achter in het gastenboek en deel uw ervaring met anderen.

Klik hier om een bericht achter te laten


Door berty
ik heb in mijn vorige bericht enkele type/fouten gemaakt. Sorry beste mensen, zit na herseninfarct pas vanaf deze week weer op internet.

Door berty
Dames attentie. Omdat de Huisartsen Post in mijn stad niks voor mij gedaan heeft heb ik vandaag van mijn eigen Huisarts gehoord wat ik heb n.l. een candida-albicans infectie. Die is begonnen 15 minuten nadat ik mijn benen,oksels,liezen,en voorzichtig naast mijn intieme delen had geschoren met mijn Ladyshave. Dit doe ik al 20 jaar en ik heb nooit een probleem gehad. Ik wilde er netjes verzorgd uitzien omdat ik die week naar een specialist in het ziekenhuis in mijn stad moest. Hoe ironisch!! Ben bijna met spoed nar het ziekenhuis vervoerd. Aangezien ik in 2006 met loeiende sirene's naar het ziekenhuis ben gebracht,ik had namelijk een herseninfarct gekregen. Mijn man heeft meteen de HAP gebeld en toen ze hoorden dat ik sprak alsof ik 10 flessen wijn had uitgezopen hebben zij een ambulance voor mij gebeld. Ik drink namelijk geen druppel. Nu heb ik voor mijzelf natuurlijk DE oplossing gevonden. Als ik naar het ziekenhuis MOET dan bel ik met een lallende stem naar de HAP. Alcoholisten die worden immers wel serieus genomen, maar een normale vrouw die doodziek 3 keer achter elkaar de HAP belt en al 2 dagen ervoor ieder nacht de HAP moet bellen wordt door de dienstdoende HA niet behandeld of eens iemand. stuurt om te kijken wat er met deze mevrouw aan de hand is. Ik heb helaas vaker in het verleden met zulke artsen te maken gehad en weet hoe te handelen. Ik heb een klacht tegen de HA en de HAP ingediend. Bovendien heb ik deze zaal gemeld bij de landelijke zorgkaart, daar ben ik lid van. Ik geef hen 2 weken de tijd om te reageren. Reactie niet afdoende voor mij dan ga ik hiermee naar de Medische Tuchtraad. IK

Door Willemijn
Ik denk veel, maar het is een zeer groot onderkend probleem, ook bij huisartsen, zeker de oude garde...is mijn ervaring. Gelukkig gaat het met mij weer de goede kant op. Ik heb enkele tips opgevolgd van oa deze site en contact opgenomen met Venamed. Ik zit inmiddels weer op het goede spoor.

Door henk de potvis
hoeveel mensen in nederland hebben candida

Door Ger
Mijn haar valt heel erg uit door een candidainfectie. Komt je haar weer terug als de candidainfectie over is? Iemand hier ervaring mee? Bedankt.

Door Josien
Weet iemand hier of er een verband bestaat tussen het hebben van een prikkelbare darm en candida? Dat zou voor mij een hoop verklaren.

Door Kim
Flore, ik heb het een maand gevolgd, ben nu weer langzaam aan het overgaan naar een normaal doch gezond dieet. Neem geen medicatie meer, wel enkele supplementen voor mijn afweer en mijn darmen.

Door Caroline
Ik volg het dieet nu al een tijdje, gaat prima eigenlijk. Ik neem er wel nog enkele supplementen bij om het hele proces te versnellen. Ik boek nu iedere dag winst, voelt goed zo.

Door FLORE
Hoelang moet je dat candida dieet volgen?

Door Michelle
Ik zweer bij de candiplex strong. Ik liep al een tijdje rond met candida klachten (vooral vermoeidheid, allergisch en jeuk) maar sinds ik de candiplex strong gebruik gaat het de goede kant weer op. Ook neem ik de symbion forte erbij. Dat is een probioticum voor een betere darmflora. Er schijnt ook iets in te zitten waar de candida niet tegen kan. Ik merk duidelijk verschil nu.

Door Ine
Ik ben fan van de natuurlijke middelen van Venamed (www.venamed.nl). Die doen wat ze beloven. Ik ben er destijds op gewezen door een natuurgeneeskundige die mijn lijf weer in conditie heeft gekregen. Nog steeds gebruik ik enkele middelen in een onderhoudsdosering en ik vaar er wel bij. Groetjes, Ine

Door Esther
Volgens mij wel ja.het staat ook bij de lijst van symptomen elders op deze site

Door Ineke
Ik heb al enige tijd last van vervelende anale jeuk. Duidt dat ook op een candida schimmel?? Weet iemand dat?

Door Marylka
waarschijnlijk bedoel je de symbion forte. Want daar schijnt iets in te zitten waar de candida absoluut niet tegen kan. Ik zweer erbij. En afkloppen, het gaat nog steeds goed.

Door Aafke
Aften is 100% candida volgens de natuurarts van mijn dochter. Je moet een dijk van een darmflora gaan creeren om te zorgen dat je afkomt van die mondzweertjes want als je ze eenmaal hebt gehad dan komen ze snel weer terug volgens hem. Ik heb begrepen dat er een paar probiotica zijn die iets bevatten waardoor je gevrijwaard blijft van die aften, iets met symbion strong of zo maar ik zal het nog eens navragen bij mij dochter

www.candida.nl